Feel the powah of the opera singing, biatch!!!

Kész. Ezen a mai napig kicsordul a könnyem a röhögéstől, pedig lassan két éve is van már, hogy először láttam. Köszönjük Máesztró úr és Ocean, remek performansz. Ez majdhogynem vetekszik Robotnik “I’m saaaaaving youuu Junioooooor!!!!4!” áriájával, pedig az sem kutyaf*sza, ha mulatságos baritonról van szó. Viszont ott ugyebár a poén kedvéért húzta meg Baldry azokat a szavakat, amelyek el is érték a hatásukat, hiszen ez is hozzátartozik az AOSTH enyhén random stílusához. Ugyanakkor a DBZ-ben, egy komoly shounen cuccban, az egyik tápos főgonosz éppen az összes kirakatüveg betörését szándékozik elérni Megaman zenére, ezzel Vegetának egyfajta pazar fényshowt prezentálva. Nemcsak gonosz, de figyel másokra is, és ráadásul még jól is énekel. Hát nem ilyen übergonoszra vágytunk legbelül? :3

BTW:

Ha most azt mondom, hogy ebben a nem is akármilyen műfajú animuban cakumpakk ez a másfél perc, pontosabban a zene az egyetlen értékelhető dolog, azzal sokmindent elárulnék?

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

6 responses to “Feel the powah of the opera singing, biatch!!!

 • Soa Mark

  omg Ocean tényleg kb annyira komoly szinkron team mint akik AOSTH-ot csinálták. 😀

  Zene: Ja van ilyen sok wapanees stuffnál pl: Touhou abból csak pár zenét szeretek amúgy az egészből szart se értek és szerintem egy loli fos de a zene odabasz.

 • dodgers20

  Ja, kíváncsi volnék, hogy az Oceanos DBZ csapat hogyan teljesítene az AOSTH-ben, bár szerintem nem lenne olyan sok különbség. 😀

  Touhou jelenséget én sem igazán értem. Pedig szinte minden animus fórumban megy a szokáshoz hívő dicsőítés, de “kívülállóként” nem látom, mi olyan nagy dolog benne, hogy ennyire meg vannak veszve érte. De az zenéje az valóban odabaszós, ráadásul átdolgozva sem veszít a remekéből (pl Crow’s Claw).

 • Soa Mark

  Most vettem ki, hogy Megaman-t írtál még a bejegyzésbe ami nem volt, ezért következtetek, hogy: CELL sings Mega Man ytpmv? 😀

 • dodgers20

  Ezúttal nem. 🙂

  Csupán arról van szó, hogy az Ocean valami érdekes oknál fogva fogta a Ruby-Spears-féle Megaman sorozat egy random zenéjét, és azt tette be az eredeti helyére. De hogy mi a sistergős fenének, azt még én sem tudom, pedig kíváncsi volnék rá.

 • Soa Mark

  Ocean can do anything. 🙂
  De most tényleg ha MÁR 9000 szintet érte el Goku a 8000 helyett akkor húú… 😀

 • dodgers20

  De ezért kár volt tönkrevágni azt a scoutert, ha már annyira művészi darab volt (zöld bizbaszos kijelzővel, stb.). Talán az került kilencezerbe, és Tüskefejnek előbb járt el a keze, mint az agya, jobb családban is előfordul az ilyesmi. Természetes, hogy addigra már letojta Goku 8000 erőegységét, hiszen az akkori amerikai sztereotíp kapitalista inkább a saját cuccaiért aggódott, mint más apró zavaró tényezőkért, például az addigi legtáposabb kara születésén.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: