Kissebségi értelmiségi? Aha, persze.

Igen emberek, ő egy igazi -hogy őt idézzem- antif*szista, aki többek között a lakásmaffia ellen is fel szeretné venni a harcot, amiből többségében hogy-hogy nem pont az ő népcsoportja űz sportot. Viszont figyeljük meg az igazi, egyetemistára valló retorikai skilljeit, mint például az alkalmanként szótagolt, kissé megkérdőjelezhető olvasási készség, vagy éppen a sportos oda-vissza táncikálás. Ha tényleg van akár csak egy olyan ember, aki ennek az előembernek bizalmat szavazott, azt nyilvánosan kéne körberöhögni. De hát miket is beszélek, a naccsalád úgyis összehozza a sok cédulát, akárcsak a rokonságot a lottó ötös. Arra viszont értelmes magyarázatot várnék, hogy egy ilyen embert hogy vehetnek fel egyetemre? Más vért izzad a bekerülésért, ennek meg még az olvasással is gondja van, hiszen a saját szakát sem tudja pontosan kimondani. Esélyegyenlőség?

Rajság van, arany fülbevaló, és beégés. Mert ez Magyarország 2010-ben.

Reklámok

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

4 responses to “Kissebségi értelmiségi? Aha, persze.

 • Soa Mark

  Ezt azért ők se gondolták komolyan.

 • dodgers20

  Egy normális országban *köhFranciahonhöm* az ilyet a legközelebbi géppel küldenék vissza a feladónak, és kiröhögnék, ha ilyen szándékkal járulna a nép orra elé. De mivel mi nem vagyunk rendes ország, ezért az ilyeneknek is vannak jogaik, még akkor is, ha rohadtul nem ér fel hozzá.

  Ilyenkor jó igazán beletojni a politikába. Minek vesződni a szavazással, ha az effélék is vígan pályázhatnak ilyen állásra. De ugyanebbe a kategóriába tartozik a Narancs magyart alig-alig törő libanoni dokija is. Azért barátok közt is alap dolog, hogy ha valaki egy idegen országban ilyen tisztséget tölt be, az legalább beszélje is a nyelvet, ahová betér.

 • Péter

  Antifaszista… igen, kábé itt elveszett az egész komolyan vehetősége. És nem csak azért, mert fail módon ejtette ki, hanem mert fasizmusról beszélni Magyarországon, 2010-ben, Fidesz kormány alatt… nos kicsit röhejes.

 • dodgers20

  Na igen, a “fásiszta” kártya nagyon népszerűvé vált kis hazánkba, de részben ez is csak a pont a bűnözőket védő jogalkotásnak köszönhető. Meg a hazugságok ügyesen hintésének, mint például hogy megannyi cigányt, köztük gyerekeket gyilkoltak meg mostanában, és hogy ez mennyire fasizmus, meg a kutyafüle. Ezt persze a hivatalos médiában senki se cáfolta meg annak ellenére, hogy pofátlan hazugság. De ismét csak példának a Jobbikos MTV-s riportot hoznám fel, amikor a csatorna kész volt félbehagyni a riportot, ha csak egy szó is esik a cigánybűnözés ténye miatt betiltott kampányfilmjükről. Kissé kezd tele lenni a butykosom azzal, hogy a babusgatás többet ér a médiában, mint az igazság.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: