Self-promotion + Hard Corps: Uprising trailer

Ahogy a cím is mutatja, előléptetést kaptam: egy évvel öregebb lettem, mint amennyi tegnap voltam.Mit is mondhatnék? Már én sem leszek fiatalabb… 😀

Ami a cím másik felét illeti: a Konami jó pár hónappal ezelőtti, kissé felemás trailer után összeszedte magát és kiadott egy valamivel pofásabb előzetest a HC:U-ból. Ez a trailer sem tűnik ugyan sokkal többnek az előzőeknél, de az eddigi terméshez képest újít is rendesen. Végre nem csak azt a két pályát mutatják, amit már hónapok óta, plusz végre normálisan hallható a zene is, ami egyelőre a szokásos Arc minőség: nem egy Megaman, de kellemes hallgatni.

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

4 responses to “Self-promotion + Hard Corps: Uprising trailer

 • Márkusz

  HBD! 😀
  Ez a trailer tényleg jobban néz ki és tetszetős is, de egy biztos: Nem lesz olyan nehéz mint a Genesis-es (főleg az EU/NTSC ) féle genesis-es monstrum.

 • Dodgers

  Thx pípöl! 🙂

  Márk:
  Eredeti HC-ban (szerintem) maguk a bossok nem olyan szemetek, inkább a rövid szakaszokon rádtörő ellenhorda az, ami kicsit igazságtalanul teszi nehezebbé. HC:U esetében eddigi videók alapján valóban nem tűnik annyira nehéznek, de nem zárható ki, hogy könnyű nehézségi szinten játsszák a trailerre valót. Legalábbis feltételezem, mert néhol kimondottan üresnek érződik a pálya. BTW ha valóban szemét Contrát kéne ajánlanom, a Contra 4 lenne a legmegfelelőbb: már Normálon jóval nehezebb, mint a japáni HC. C4-ben a negyedik pálya fele volt a rekordom, amíg eljutottam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: