Gundam 08MS Team – finished

Az egyik, tavaly év végi “célkitűzésnek” a végére értem, ami 11+1 OVA részt foglalt magában, és aminek vinyóra jövetelének sebessége büszkeséggel töltött volna el egy szipuzott csigát is. Egyúttal a Gundam-tűzkeresztség is megtörtént, hiszen ez volt az első anime a témában, amit végignéztem (Wagner ajánlásával), és nem dobtam az első részek miatt (hy thar MSG00). Az eredmény? Mint első Gundam sorozat, határozottan tetszett, lényegében pontosan azért, mert a hírekhez hűen valóban ez tűnik a legvalóságosabb darabnak a sagában. Ha annyira nem is fogott meg, hogy módszeresen végignézzem az összes animét a témában (ezzel együtt a Gundamverzumban), de érdemes volt végignézni, a kissé wtf-es extra rész ellenére. Plusz pont jár azért, mert talán ez áll a legközelebb egy Front Mission animéhez, leszámítva persze a szerelmi szálat, amit kivételes módon nem nyomnak annyira az ember képébe.

Reklámok

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

4 responses to “Gundam 08MS Team – finished

 • Wagner

  Akkor jöhet a War in The Pocket? : D

 • Dodgers

  Igen, az lesz majd a következő, főleg úgy hogy U-n is fenn van, így nem kell várni megint majd’ egy hónapot, mire lejön. 🙂 Plusz mecha témába még valószínű a Gurenn Lagann, ha már a szartól az epicig mindenféle véleményt hallottam róla, és a Gainax csinálja.

 • Wagner

  De MS Team is ugyanúgy fent van U-n. Gurren Lagann valóban epic, elejétől a végéig. Hol hallottál szart róla? Csak a vérbeli Lucky Star fanokból nézem ki GL leszarozását.

 • Dodgers

  Utólag (speciel tegnapelőtt) nekem is sikerült megtalálnom a 08MS-t U-n, csak van már jó egy-másfél éve annak, hogy utoljára igénybe vettem. Így amikor elkezdtem utánakeresni a 08MS-nek még december közepe fele, szokáshoz hűen torrenten kerestem rá, kvázi elfeledkezve egyáltalán az U létezéséről is.

  Inkább külföldi fórumokon írt rosszat a GL-ról pár emberke, meg mintha japánban se lett volna olyan egyöntetű a fogadtatása (egyik Gainax mufti emiatt mondott fel). Magyar viszonylatban amire emlékszem rossz véleményre, az Olderntől, az egykori 576 Konzol anime rovatának vezetőjétől származott. Ha jól emlékszem a 2007 márciusi számban írt róla, jó pár akkoriban friss animével együtt (Naruto Shippuden, Claymore, RomeoxJuliet). Leginkább az volt a gondja, hogy se a komoly, se a komolytalan részeket nem találták el benne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: