Awesome trailer is awesome – HC:U edition + animu front jelentés

Ha már úgyis közeleg a megjelenés időpontja (X360-ra holnap, a PS szekértábornak március), Konamiék fogták magukat és összedobtak egy újabb trailert a HC:U-ból. Ugyan nem annyira awesome, mint a múltkori Bionic Commando Rearmed 1 trailer, de az eddigi felhozatalból ez lett a legjobb, már csak a változatosság szempontjából is. Egyedül az az egy hónapos MS-exluzivitás rondít bele a PS tábornak az összképbe, de legalább majdnem egyszerre jön ki a Yakuza 4-el, akárcsak tavaly a Megaman 10 és a Yakuza 3. March is epic as always.

Off-topic: Ajánlások révén belekezdtem a One Piece-be, illetve a Gurren Lagannba. Eddig (első két-három rész) alapján mindkét utóbbi esetben egy dolgot tudok mondani: kezdem kapizsgálni miket hagytam ki eddig, jó értelemben.

02.19:

Yep, still do want. 🙂

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

5 responses to “Awesome trailer is awesome – HC:U edition + animu front jelentés

 • Junchi

  Lagannra csakis biztatni tudlak, ugyanis ZSENIÁLIS anime. :3

  De majd meglátod te is, az első részek csak amolyan bemelegítés-félék a későbbi awesome-festre. 🙂

 • Wagner

  GL-ből ha tetszett az első három rész akkor biztos végig fogod nézni. Múltkori OP oktatás akkor megtette a hatását? : )

 • BenyoBoy

  Áhh, ez nagyon keményen néz ki, nálam 10.000%-os vétel, az eddigi legfaszább PSN-es cím, amit eddig láttam. 🙂
  OP-t én is akartam kezdeni, de olyan rohadt hosszú, hogy inkább nem. 😀

 • Péter

  Gurren Lagann epic anime, legalább egyszer érdemes végignézni, csak a vége lehetne jobb.

  OP szintén jó választás, úgy se nagyon van már nézhető shounen manapság.

 • Dodgers

  Junchi:
  Az első részeknek valóban kimondottan bemelegítős szaga van, de azt jól is csinálja az anime, szóval a kedvemet meghozta a folytatáshoz. Az awesome faktor ezekben a részekben is benne volt kicsit visszafogva (legalábbis nekem így jött le), de ha ezt a visszafogást oldja később az anime, ahogyan sokan állítják, akkor P&S mellé meglesz a második kedvenc Gainax animu. 🙂

  Wagner:
  GL első három rész alapján teljesen nézésgyanús marad ha tartja vagy feljebb viszi a felütés szintjét a későbbiekben is. OP-al kapcsolatban igen, az okítás is rásegített arra hogy belekezdjek, és eddigiek során azt kaptam, amire vártam: egy shounent, amiben megvan az a fajta retrós jelleg amit a Natúróból vagy a Bleachből hiányolok.

  Benyó:
  Nálam is betonbiztos dolog az első napon való beszerzés, akárcsak tavaly a Megaman 10. Már csak abból az apropóból is, hogy az eddig megjelent reviewok kimondottan pozitívan méltatták a játékot. Meg különben is: ideje volt már egy Contrának PSN-re, és az eddigiek alapján jó is lesz minden szempontból. Ha még a multiplayert is jól dobják össze, akkor ez lesz az első PS3-as játék, aminél egyáltalán érdekelni fog a multi. 🙂

  OP-al kapcsolatban egyébként úgy tervezem, hogy először a GL-t nézem végig, pontosan az OP hosszúsága miatt. Ha lemegy a GL, utána már jobban tudom követni az OP eseményeit is.

  Péter:
  OP valóban jó választásnak tűnik, hiszen a “konkurencia” nem győzött meg arról, hogy figyelemmel kísérjem, példaként a Belzebub már látatlanban se érdekel, Natúróból visszakívánom az életem arra elcseszett részét, Bleach meg a Bount saga előttig érdekelt úgy-ahogy, de onnantól kezdve az is lejtmenet érdekeltség szempontjából.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: