You get: a good full ending song

Eddig ugyan nem nagyon szenteltem külön postokat olyan, animékben is szereplő számoknak amelyek megragadták a figyelmem köszönhetően annak, hogy az ilyen számok gyakran kimerülnek a tingli-tangli, egy hónapig népszerű sztárocskákat szerepeltető J-Popban, így még inkább jó dolog a részemről olyan nyitó vagy zárózenékkel szembesülni amelyek felkeltik a figyelmem. Erre az esetre jó példa a Hunter x Hunter remake sorozatának második endingjeként funkcionáló Hunting for your dreams a Galneryustól amelynek nemrég jelent meg a teljes változata, és amelyben személy szerint nem is csalódtam azon okból kifolyólag hogy teljes változatában is a közelmúlt egyik kevés, valóban értékelhető animu számának tartom, egyben mint Galneryus szám szinte hiánytalanul hozza az ottani metál szcéna egyik (szintúgy kevés) értékelhető csapatának stílusát szólóstól-szintetizátorostól egyaránt.

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

4 responses to “You get: a good full ending song

 • BenyoBoy

  Tőlük egy lemezem van (Reincarnation) de az tetszett. Amúgy ha igényes japán metal banda, akkor Boris. Én most VK-val tápolom magam, van egy-két értékelhető banda, plusz észbontóan elég erős a melodic és post-hardcore szcénájuk is. Fact, Crossfaith, stb.

 • Dodgers

  “Tőlük egy lemezem van (Reincarnation) de az tetszett.”

  Jó lemezt fogtál ki tőlük akkor, mert szvsz az egyik jobb lemezeik közé tartozik a Reincarnation. 🙂 Ugyan a legújabb, Phoneix Rising albumukat minimálisan gyengébbnek érzem a Reincarnationhöz képest, de szerintem belehallgathatsz ha van kedved hozzá.

  A Fact eddig kimaradt nálam de a Boris/Crossfaith párost én is kedvelem, ellenben a VK-val akárhányszor próbálkoztam sosem tudtam dűlőre jutni, nem igazán ragadott meg a stílus még attól függetlenül sem hogy túlzásnak érzem azokat a ruha- és sminkhegyeket amiket az egyes bandák képesek magukra ölteni. Mondjuk az is igaz hogy utoljára talán három éve próbálkoztam VK-val, szóval nem kizárt hogy egyszer mégiscsak rákapok.

 • Dodgers

  A CP-s szám nem ragadott meg különösebben, viszont a Merrys nem tűnt rossznak első hallásra annak ellenére, hogy kissé fékezett habzásúnak érzem a kelleténél.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: