Sonic ’06 in a nutshell


Avagy mi történik akkor, ha a minőségellenőr brigád tanácsáira szándékosan ügyet sem vet egy fejlesztőcég csak azért, hogy tartani tudja a kitűzött megjelenési időpontot. Glitchek és bugok természetesen minden játékban előfordulnak változó mértékben, de gondolom nem kell különösebben taglalnom azt, hogy mennyire amatőr munkára vall egy olyan értékesített verzió amely talán a béta állapotot sem érte el a fejlesztés befejezésekor, és aminél még a demo változat is stabilabb volt.

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

2 responses to “Sonic ’06 in a nutshell

 • Márk

  Néztem egy ideig Egoraptor és JonTron féle gameplayt erről a játékról. Előtte is tudtam, hogy borzalmas de most tényleg, SEGA WHAT IZ DIZ SHIT?

  • Dodgers

   Ez történik akkor amikor a fejlesztési ütemterv betartása sokkal fontosabb mint a tényleges játék csiszolása, gyakorlatilag ez volt az első, és utolsó Sonic játék ahol a ez a szemellenzős hozzáállás ilyen látványosan keresztbe tett a dolgoknak, a Sonic Xtremenek is csak annyi szerencséje volt hogy idő előtt leállították a fejlesztést. 😀

   Úgy mondjuk viszonylag “szórakoztató” a játék ha direkt arra mész rá hogy glitcheket keress, de a glitchek hiánya se mentené meg a játékot a ritkamód unalmas gameplay miatt, szóval így se-úgy se lett volna jó játék, de legalább egy lapon lehet említeni az E.T.-vel és a Superman 64-el, mint elrettentő példát minden fejlesztőnek. Az mondjuk apró poén hogy a Sonic 2-3 is hasonlóképp volt siettetve és mégis azok lettek a széria legjobb részei, de ettől függetlenül is úgy szégyen a Sonic ’06 ahogy van, én nem is csodálom hogy Yuji Naka emiatt lépett le a Segától.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: