Otthoni imázs

Móka

Most mondhatnám azt hogy örülük annak, hogy ezúttal nem rabszolgatartás vagy egy étterem miatt került a hírekbe kicsiny településem neve, de “valamiért” rögtön tovaszáll az örömöm ha tudatosodik bennem az, hogy ez a kis incindens csupán az év egyik azon jelenségéhez köthető, amiről külön tanulmányt lehetne írni fehérgalléros bűnözés címszó alatt. Engem személyesen ugyan nem érint a dolog hiszen egyáltalán nem cigizek és nem is tervezek rászokni, de annyi gerinc azért nekem is van hátamban hogy fejcsóválva haladjak el eme “turisztikai” látványosságunk mellett ahányszor szembetalálkozok vele a faluban, és elgondolkodjak azon hogy talán jobb országokban az ilyesmi nem fordulhat elő, vagy legalább nem ennyire pofátlan módon.

Dodgers névjegye

"Description? WHAT FOR?!" Dodgers bejegyzései

3 responses to “Otthoni imázs

 • baluzz

  Hála istennek, hogy nálunk még történt ilyen! Még.

  • Dodgers

   Csak el ne kiabáld a végén. 😀 Nem egy olyan pont van az országban ahol pár száz méteres körzeten belül 8-10 trafik is található (ha jól rémlik Debrecen pont ilyen hely), úgyhogy nem lepődnék meg ha egyik napról a másikra nálatok is kialakulna minimum egy “trafikok utcája”.

   Vagy ami még jobb, lenne még egy akkora marha ebben az országban hogy egy viszonylag kicsi épületen belül nyisson kettőt egymás mellett, a mi nyerteseink sem azért döntöttek így mert meghányták-vetették a szakmai pro/kontra érveket éjszakákon át.

   • baluzz

    Áh, itt talán, csak egy helyen tudnám képzelni, de az se 100%-osan, mert az egy busz megállónál van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: